Handelsbetingelser

Betaling
Der kan betales med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express.
Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

 

Sikkerhed
Hos HD camp kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingsgateway’en er godkendt.  Systemet benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.

 

Priser
Alle anførte priser i web-shoppen er inklusiv 25% moms og i danske kroner. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger. 
 
Ordrebekræftelse
Din ordre bekræftes via en elektronisk faktura, som bliver sendt til din mailadresse umiddelbart efter, du har godkendt dit køb. Ligeledes vil du kunne printe fakturaen ud efter dit køb. 

Levering og Fragt
Leveringtiden er fra bestilling normalt 1 - 3 arbejdsdage og levering foregår med DSV.

Fragt priserne for private kunder, er fra kr. 00,00kr. når der købes varer for mere end 3.000,00 kr, og når HD Camp kan leverer til de faste leveringssteder, der er i byen. Vi du have pakken sendt hjem til din adresse koster det 95,00 kr. 

 

Returret
Når du handler med HD camp, har du fra den dag, du modtager dine varer, 14 dages fortrydelses- og returret på alle varer som ikke har været brugt og er i original emballage, og varens værdi ikke er forringet. Hvis varen er forringet eller ikke er i original emballage modregnes efter vurdering, dog som min. 20% af varens pris. 
Pengene returneres på alle vare som er ubrugte og i original emballage og varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den og dermed ikke forringet i værdi. 
Returvarerne skal pakkes ind på samme måde, som ved modtagelsen af varerne, således at der er mindst mulig risiko for, at de bliver beskadiget i fragten. 
Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom der ikke refunderes penge for fragt. Har du bestilt en vare, som du efterfølgende nægter at modtage, bliver du opkrævet fragt. 
Ved bestillingsvare betales der et depositum på 50% af vejledende udsalgspris. 

ALLE HD Camp telte er kontrolleret visuelt, og gennemgået af 2 stk. personale, inden de pakkes, så det kan ALDRIG forekomme at en kunde køber et telt med hul i. Husk at tjekke brugervejledningen, når og inden du rejser et telt, da det er vigtigt du holder i snoren i toppen, for at undgå, der laves et hul i det nye telt. Vi tilbyder en lapning, hvis uheldet er ude, og du laver et hul, men det er ikke dækket af garantien. 

Der er ingen returret på specialbestillinger, ligeledes, ikke returret på varer købt på Black Friday, og nedsatte tilbudsvarer, men der kan udstedes et tilgode bevis. Vi tager forbehold for uvarslede produktændringer.

Retur adresse: er
HD Camp
Nyhavevej 1D
5550 Langeskov
Returvarer skal ikke sendes pr efterkrav, da de ikke vil blive modtaget.
 
Beskadigelse af de tilsendte varer
Skulle det ske, at dine varer kommer frem i en beskadiget tilstand, bedes du tage billeder af:
1. Emballage uden på
2. Emballage med label fra HD Camp
3. Produktet i kassen
4. Fejl ved produktet. 
Send billeder samt ordre nr. til info@hdcamp.dk. Herefter bytter vi varen uden omkostninger for dig.
 
Forkerte varer
Har vi ved en fejl sendt dig en forkert vare i forhold til ordren kan denne returneres. Efter vi har modtaget forkerte vare, sender vi fragtfrit den korrekte vare og refunderer desuden din returfragt. Hvis du sender den forkerte vare sammen med andre returvarer (som ikke var fejlsendt), vil fragten ikke blive refunderet.