Hdcamp sponserer

HD Camp sponsorer lokalt og regionalt unge mennesker, der gør det inden for motorsport.

Vi sponsorer således 2 unge mennesker, Speedwaykører Nicklas Larsen & Quadkører Simon Thuesen. Du kan læse om de 2 unge drenge her på siden.

Fælleskab, nærvær, god musik og HD Camp produkter er nøglen til succes, det være sig til MC træf, festivaller eller til motorsport, HD Camp’s produkter er altid at finde.

HD Camp vil gerne frabedes sig øvrige henvendelser vedr. sponsorater.

 


Speedwaykører Nicklas Larsen

Jeg startede med speedway i 2013 i Tommerup speedway klub. Der kørte jeg i 2 år og i 2014 blev jeg dansk mester på 50cc.

I 2015 rykkede jeg op på 85cc. Jeg kom til Fjeldsted speedway klub på deres 3 divisions hold. I 2015 blev det til en Bronze medalje i Danmarks turneringen.

2016 - 2018 har jeg kørt for Fjeldsted i 85 cc på deres 2 divisions hold.

2017 fik jeg chancen på 1 divisions holdet, og kom desværre til skade så jeg var senge liggende i lang tid, men har nu kæmpet mig tilbage.

Mit mål for 2018 var at komme i finalen til VM skabet, jeg kom igennem kvart finalen, men måtte se mig slået i semifinalen.

Jeg rykker op på 250/500 cc i uge 36 og skal ud og lære de store cykler at kende. Det bliver en helt ny verden for mig og min far. Der er en masse nye ting at lære, men ser frem til det.

Mit mål for 2019 er at kvalificere mig til de store løb.

Alt dette kræver en masse og uden mine sponsorerer ville dette ikke være muligt, og HD Camp er med til at gøre min drøm til virkelighed, hvilket jeg er meget taknemlig for.

Vh Nicklas 

 

Fakta

Nicklas Larsen, 15 År, Bor i Odense
Klubber: Tommerup speedway klub, Fjeldsted Speedway klub
Kører pt 85 cc rykker op på 250/500 cc
Dansk mester på 50 cc i lux 2014
Vundet 2 titler i Danmarks turneringen
Flere individuelle titler
Kører for Fjeldsted i 2019
Træner i motions center 6 timer ugenligt
Vi bruger ca 15 - 20  timer om ugen på klargøring af cykler
Kører ca 20.000 kilometer til løb og træning hvert år.

Mit mål er at komme til at køre i den bedste række i Danmark (Superligaen)

 

 

Quadkører Simon Thuesen

Hej alle sammen. Mit navn er Simon Thuesen, og min store passion er Quad. Mange kender det som 4 hjulet cross og vi kører også på samme baner men der er stor forskel.

Jeg har de sidste år kørt lidt for sjov, men i 2018 skulle det være hvor jeg ville mere med sporten. Med hjælp fra min familie og gode sponsore fik vi indkøbt 2 stk Yamaha Raptor 250ccm gear maskiner, som blev gjort klar til ræs, og så var det ellers bare ud på træningsbanen og få trænet.

Det Danske vejr kan jo være lidt omskifteligt, men med en sponsor som HD Camp har det gjort at vi kan komme i tørvejr mellem træningspassende. HD Camp har været med til at vi kan yde den extra indsats og ikke skal bekymre os om vejret.

Vi kører til daglig på Uhre banen, men det bliver også til træning i Aulum så jeg kan forberede mig bedst muligt til klubmesterskabet.

Min målsætning for 2018 er at rangere på klubmesterskabet og få den bedst mulige forberedelse til næste sæson.

Målet for 2019 er at køre både klubmesterskab samt DM og hvis alt går som det skal, ja så gerne med noget metal i slutningen af sæsonen.

For at opnå mine mål kræver det opbakning både fra familie, venner og ikke mindst sponsore. Jeg kan derfor kun takke HD Camp for at være en af disse og jeg er super glad for at i hjælper med at gøre min drøm mulig.

 

Fakta

Navn: Simon Thuesen
Klub: HeMs
Quad: Yamaha Raptor 250ccm Gear

Træner styrketræning og håndbold i vinterhalvåret

Træner Tirsdag, Torsdag og Lørdag.